Beställ ditt eget, personliga handgjorda KORT

Finns i lager.

55 kr

Fri frakt. Beställ ett alldeles eget, personligt kort som skapas efter dina önskemål! Och låt fantasin flöda, ingenting är omöjligt och till min hjälp har jag både elektrisk skärmaskin och fotoskrivare. 

Så snart du lagt din beställning och angett eventuella önskemål så kommer kortet med stor glädje att skapas av ScrapSalig. 

Gör så här: Genomför köp och ange sedan dina särskilda särskilda önskemål genom att klicka här!

För att vara helt säker på att få kortet i tid är det bra om du lägger beställningen senast 10 dagar innan du ska överlämna det till den lycklige mottagaren.

På bilderna ser du några exempel på olika stilar och format. Du behöver inte ange några önskemål alls, men det är bra om du lämnar kort information om vem mottagaren av kortet är, t ex om det är avsett för en person som exempelvis fyller år, är nyfödd, tar studenten, går i pension eller ska byta arbete. 

Det specialdesignade, färdiga handgjorda kortet läggs i en cellofanpåse och sänds skyndsamt till dig. Alltid fri frakt på handgorda kort eller bokmärken från ScrapSalig. Din beställning paketeras omsorgsfullt och väl.