Deer Denise, ScrapSalig's Art Stamps - Gummistämpel, omonterad,11,5 cm x 8 cm

Finns i lager.
85 kr

26 kr

Mått 11,5 cm x 8 cm. En väl tilltagen storlek och som absolut inte kräver förstoringsglas för att färgläggas. Storleken är också anpassad för att passa bra på handgjorda kort. Färglägg med dina favoritpennor eller använd som den är tillsammans med färgade stämpeldynor för att skapa dina egna bakgrunder.

Gummistämpel av hög kvalitet. Djup gravyr som garanterar en klar och ren bild efter stämpling. Gummistämpeln är tillverkad på en svensk stämpelfabrik och efter en handritad illustration av ScrapSalig. 

Du behöver en akrylkloss eller stämpelplattform för att få ett bra resultat. Montera stämpeln med Tack'N'Peel eller EZ Mount. Du kan också använda dubbelhäftande tejp eller klisterark på stämpelns baksida för att fästa den mot din akrylkloss. Montera på det sätt du föredrar eller testa något nytt. Använd stämpeldyna i svart eller i annan valfri färg tillsammans med stämpeln. För att få mindre synliga linjer där din egen färgläggning "poppar upp" mer, rekommenderas en dyna i brun färg. Tvätta försiktigt av stämpeln med lite ljummet vatten efter användning och förvara gärna i förpackningen eller i din egen favoritförvaring för stämplar. 

Tips! Kombinera gärna med ScrapSaligs textstämplar. Tillverkade i samma höga kvalitet och säljs i tre-pack sorterade utifrån tema.