Dizzy Magician - Motivstämpel

Finns i lager.
85 kr

17 kr

Mått 12 cm x 9 cm. En väl tilltagen storlek som passar perfekt på handgjorda kort. Färglägg med dina favoritpennor, vattenfärger eller använd som den är för en svartvit effekt.

Gummistämpel av hög kvalitet. Djup gravyr som garanterar en klar och ren bild efter stämpling. Stämpeln är tillverkad på en svensk stämpelfabrik och efter en handritad illustration av ScrapSalig. 

Sänds omsorgsfullt förpackad till Dig.

Så här gör Du: Du behöver en akrylkloss eller stämpelplattform för att få ett bra resultat. Montera stämpeln med Tack'N'Peel eller EZ Mount. Du kan också använda dubbelhäftande tejp eller klisterark på stämpelns baksida för att fästa den mot Din akrylkloss. Montera på det sätt Du föredrar eller testa något nytt. Stämpla på papper för markers eller akvarellpapper för vatten- och akvarellfärger. Använd stämpeldyna i svart eller i annan valfri färg tillsammans med stämpeln. För att få mindre synliga linjer där din egen färgläggning "poppar upp" mer, rekommenderas en dyna i brun färg. Tvätta försiktigt av stämpeln med lite ljummet vatten efter användning och förvara gärna i förpackningen eller i din egen favoritförvaring för stämplar.