3 st textstämplar, ScrapSalig's Art Stamps - Tema RARA ORD, Gummistämplar, omonterade

Finns i lager.

45 kr

Tre stycken textstämplar med blandat tema. Texternas mått är 5,9 cm x 1,3 cm, 5 cm x 1,6 cm och 5,5 cm x 1,5 cm. Storlekarna är anpassade för att passa bra på handgjorda kort. Stämpla med dina favoritdynor eller använd tillsammans med VersaMark och embossingpulver för en upphöjd effekt.

Gummistämplar av hög kvalitet. Djup gravyr som garanterar en klar och ren text efter stämpling. Gummistämplarna är tillverkade på en svensk stämpelfabrik och efter ScrapSaligs texter. 

Du behöver en akrylkloss eller stämpelplattform för att få ett bra resultat. Montera stämplarna med Tack'N'Peel eller EZ Mount. Du kan också använda dubbelhäftande tejp- eller klisterark på stämpelns baksida för att fästa den mot din akrylkloss. Montera på det sätt du föredrar eller testa något nytt. Använd stämpeldyna i svart eller annan valfri färg tillsammans med stämplarna. Tvätta försiktigt av stämpeln med lite ljummet vatten efter användning och förvara gärna i förpackningen eller i din egen favoritförvaring för stämplar. 

Tips! Kombinera gärna med ScrapSaligs motivstämplar. Tillverkade i samma höga kvalitet och i väl tilltagen storlek.