Ett ark - två kort

 Häftig vikning som inte kräver mycket ansträngning. Av ett enda cardstock i A4-storlek får du två kortbaser. Klicka på bilden för att komma till bilder och beskrivning!
Ett ark - två kort


Enkel twisted fold

 Den här vikningen är en enkel variant av twisted fold, men med mycket effekt. Klicka på bilden för att komma till bilder och beskrivning!
Enkel twisted fold


Annorlunda och kul

 Den här vikningen är superskojig med portar som öppnas från olika håll. Klicka på bilden för att komma till bilder och beskrivning!
Annorlunda och kul


Elegant Gate Fold

 En riktigt elegant variant av Gate Fold. Klicka på bilden för att komma till bilder och beskrivning!
Elegant Gate fold


Diaper Fold

 Vacker och maffig vikning när du vill skapa med extra knorr. Klicka på bilden för att komma till bilder och beskrivning!
Diaper Fold


Twisted Fold

Den här kortvikningen är precis som den låter - skruvad. Rolig att vika och ger en läcker effekt till dina handgjorda kort. Klicka på bilden för att komma till bilder och beskrivning!
Tutorial Napkin FoldNapkin Fold

Här har vi en extra lyxig och vacker vikning för dig som vill lägga lite extra tid på skapandet. Klicka på bilden för att komma till bilder och beskrivning!
Tutorial Napkin Fold


Tågkort med mall

Är du sugen på att skapa ett kort med annorlunda form? Det här söta tåget passar perfekt till de allra minsta. Klicka på bilden för att komma till bilder och beskrivning!
Tågkort


Bröllopskort med korsett

Romantiskt kort med vacker korsett som är fantastiskt rolig att skapa (se mall) och att dekorera. Klicka på bilden för att komma till bilder och beskrivning!
Bröllopskort med korsett


Barnvagnskort

Vackert babykort som du enkelt skapar med hjälp av cirkelformade dies. Klicka på bilden för att komma till bilder och beskrivning!
BarnvagnskortKorg med solfjäder

Söt korg med läcker solfjäderseffekt. Klicka på bilden för att komma till bilder och beskrivning!

Korg med solfjäderBarnvagnsask

Om du testar denna kreation utlovas flera kreativa pysseltimmar. Det färdiga resultatet är så vackert att det är mödan värt. Klicka på bilden för att komma till bilder och beskrivning!
BarnvagnsaskFjärilsdekoration

Skapa din egen fjäril på ett enkelt sätt. Fin som dekoration till kort eller askar. Klicka på bilden för att komma till bilder och beskrivning!
FjärilsdekorationJulkalender

Denna byråliknande julkalender har små lådor av tändsticksaskar och kan varieras efter tycke och smak. Klicka på bilden för att komma till bilder och beskrivning!
JulkalenderPop-up med hjärta

.Ett enkelt sätt att skapa pop-up som du sedan kan fästa i insidan på ditt kort. Klicka på bilden för att komma bilder och beskrivning!
Pop-up med hjärtaVindsnurror

Söta vindsnurror som du skapar med hjälp av kvadratiska dies. Fina som dekorationer till kort eller askar. Klicka på bilden för att komma till bilder och beskrivning!
Vindsnurror